Meld je nu aan voor het Jeugd Avondtoernooi in Bakel!

Geplaatst door

Zaterdag 11 april 2020 is het weer zo ver het jaarlijkse Teamtoernooi van BC-Bakel. Echter dit jaar gaan we het een beetje anders doen. Waar we voorgaande jaren in de ochtend en middag badminton speelden wordt het dit jaar een avondtoernooi.

Het toernooi begint om 16.00 uur. De prijsuitreiking voor de P-en C klasse zal rond 20.00 uur zijn. De A en B spelers gaan er nog een super leuke en sportieve avond van maken tot ongeveer 23.00 uur.

Er wordt de hele dag gespeeld in teamverband. Één team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Bij voorkeur jongens en meisjes in één team. Het toernooi kent geen afvallers, en voor iedere deelnemer zal er een broodje kroket of frikandel zijn.

Er wordt gespeeld in de volgende leeftijdsgroepen:
A-klasse: t/m 17 jaar
B-klasse: t/m 14 jaar
C-klasse: t/m 11 jaar
Pupillen klasse: t/m 9 jaar
Peildatum: 1 september 2019

De inschrijfkosten bedraagt per team €50,-. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal worden gekeken of het toernooi door kan gaan, dus schrijf jullie team snel in dan kunnen we er een leuke en gezellige avond van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *