Het was flink zwoegen en zweten in de sporthal

Geplaatst door

Op zaterdag 23 november 2019 namen de leden van BC Bakel en BC Gemert samen deel aan het jaarlijkse Avondtoernooi in Bakel, waarbij tradititegetrouw de gezelligheid voorop stond. Het toernooi, bestaande uit een recreanten poule en een competitie poule, beloofde een gemotiveerde avond te worden waarbij alle sporters voor de winst wilde gaan! Vanaf 19.30 uur gingen de deuren van de zaal open.

Nadat iedereen welkom werd geheten, ging het toernooi officieel om 20.00 uur van start en mochten er in totaal acht teams aan de slag. De 28 deelnemende leden uit Bakel en 8 deelnemende leden uit Gemert lieten allemaal zien wat zij in huis hadden, gezien de fanatieke wedstrijden die gespeeld werden. Met één pauze halverwege de avond, speelde men tot 23.00 uur flink door en werden er zowel partijen gewonnen als verloren door alle teams.

Nadat de laatste wedstrijden gespeeld waren, kwam de organisatie om 23.30 uur met de einduitslag welke twee teams hadden gewonnen. In de versierde sportkantine mochten de volgende winnaars een luxe chocoladeletter als prijs in ontvangst nemen:

Recreanten poule:
– Jente van Neerven
– Nellie van der Velden
– Peter Hagens
– Ravy Verbakel

Competitie poule:
– Daisy Martens
– Dennis Verbakel
– Roel Schaap
– Sofieke van Neerven

Gezelligheid is creativiteit! Daarom besloot de organisatie dat alle deelnemers drie consumptiebonnen kregen voor de after party en werd er uiteraard getrakteerd op een grote portie bittergarnituur. Met veel feestmuziek op de achtergrond kan de organisatie terugkijken naar een fantastisch en geslaagd Avondtoernooi 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *