10-rittenkaart

Wil je geen lid worden, maar tóch komen badmintonnen in Bakel?

Dat kan!
Om jou over de streep te trekken, is het bij BC Bakel mogelijk om tien keer te komen badmintonnen. Dit kan met een ’10-rittenkaart’. De eerste twee keer dat je komt spelen zijn gratis en gaan niet ten koste van je tegoed op de 10-rittenkaart. Deze krijg je dus cadeau van ons! 😉

Waar, wanneer en hoeveel?
Met een 10-rittenkaart mag je dus twaalf keer komen spelen in sporthal de Beek op dinsdagochtend en/of woensdagavond. De kosten van een 10-rittenkaart zijn €40,00 en dienen per bank te worden voldaan op rekening van BC Bakel: NL21 RABO 0104 1111 35.

Geldigheid en leeftijd?
De 10-rittenkaart is geldig voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen en is één jaar geldig. Wanneer meerdere gezinsleden op dezelfde ochtend/middag komen spelen, wordt dit aantal uiteraard op dezelfde kaart afgeschreven. Je komt in aanmerking voor een 10-rittenkaart vanaf 18 jaar.

Let op, de 10-rittenkaart geeft géén recht van spelen op de dagen waarop er clubactiviteiten zijn. Deze
dagen staan vermeld op de jaarkalender van onze website.

Hoe werkt het?
Als je graag een 10-rittenkaart wil hebben, kun je dit in de sporthal aangeven bij Jan Keijzers en zal hij voor een inschrijfformulier zorgen. Wanneer je het formulier hebt ingevuld, mag je deze inleveren bij Jan óf bij de penningmeester (Kirsten van Heugten). Vanaf dat moment word je ingeschreven in onze ledenlijst en krijg je een kaart met tien lege vakken, deze wordt bij elke speelgelegenheid afgetekend door Jan. Neem je kaart dus altijd mee naar de sporthal!

Tot slot!
Mocht je nog geen badmintonracket hebben, dan beschikken wij over een aantal rackets in de sporthal die je kunt lenen tijdens het spelen. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons natuurlijk altijd mailen!