Lidmaatschap

Wil je graag lid worden?

  • Voor mini’s (vanaf 4 tot 6 jaar) is de contributie €7,50 per kwartaal.
  • Voor jeugdleden (vanaf 6 tot 18 jaar) is de contributie €18,00 per kwartaal.
  • Voor seniorleden (vanaf 18 jaar) is de contributie €32,00 per kwartaal.

De contributie wordt geïnd op basis van automatische incasso (per kwartaal). Let op, het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt eenmalig €5,00. Klik hier voor het inschrijfformulier. Na het invullen mag deze worden gestuurd naar penningmeester@bcbakel.nl of geef het ingevulde formulier in de sporthal aan iemand die in het bestuur zit.

Klik hier voor de locatie en onze speeltijden. Heb je nog vragen? Mail ons gerust!

 

Stichting Leergeld
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. ‘Stichting Leergeld Gemert’ (waar Bakel ook onder valt) wil voorkomen dat deze kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen uitgesloten worden. Zij bieden daarom kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan bijvoorbeeld een sport. Naast het lidmaatschap, kan er ook worden gekeken naar een clubshirt of een toernooi-uitje.

Stichting Leergeld biedt hen hiermee dus een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. BC Bakel staat volledig achter deze stichting, want nu meedoen is straks meetellen! Ga voor meer informatie naar de website van Stichting Leergeld Gemert.