Clubdag 2019

Op zaterdag 15 juni is het zo ver! Clubdag BC Bakel 2019 begint dan overdag met de clubkampioenschappen, voor zowel de jeugd als de senioren. Een vol en druk programma, wat veel puzzelwerk is geweest.

We verwachten alle jeugdleden om 8.45 uur in de sporthal. De senioren verwachten we uiterlijk om 10.45 uur in de sporthal. Let op: de competitie spelers die zich hebben opgegeven voor de enkel wedstrijden, worden om 10.00 uur verwacht (Evy, Jorg, Tim, Nick en Perry).

Ouders en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom tijdens de wedstrijden (9.00 tot 17.00 uur). We verzoeken iedereen om de wedstrijden vanaf de tribunes te volgen.

Iedereen zorgt voor een eigen lunchpakket. Voor de jeugd is er ranja in de kantine. Supermarkt Jumbo Bakel gaat ons sponsoren met een doos vol heerlijke appels!

De laatste wedstrijden zullen om 17.00 uur klaar zijn. Iedereen heeft de gelegenheid om daarna nog te douchen.

Vanaf 18.00 uur gaan we eten. Degenen die niet meespelen met de clubkampioenschappen, maar zich wel hebben opgegeven voor de avond, worden uiterlijk om 17.45 uur verwacht. Eerder mag uiteraard altijd! Iedereen krijgt een aantal consumpties voor de avond.

Na het eten zal er voor de jeugd nog een actieve happening plaatsvinden in de sporthal, zorg dat je makkelijke kleren aan doet! Mogelijk zijn er senioren die zich ook jong genoeg voelen om een paar rondjes met de jeugd mee te doen. 🙂

Vanaf 21.30 uur zal de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaatsvinden, natuurlijk met de huldiging van onze nieuwe clubkampioenen! Ouders en belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. Na de prijsuitreiking is deze dag voor de jeugdleden ten einde. Alle jeugdleden mogen om 22.00 uur opgehaald worden, of gaan op eigen gelegenheid naar huis. Voor de senioren begint aansluitend de BC Bakel Ledenquiz.

De kantine zal rond 1.00 uur gaan sluiten. Het wordt een lange en drukke dag, waar de organisatie veel tijd in heeft gestoken. We hebben geprobeerd om alle onderdelen zo goed als mogelijk voor te bereiden. Laten we er samen een super Clubdag 2019 van maken!

Roel Schaap en Karin Vloet (Bestuur)
Wim Loos en Jan Keijzers (Technische Commissie)
Tim van Tiel en Jolanda Verbakel (Jeugdcommissie)

Een foto van de Clubdag uit de oude doos!