Bedankt voor jullie vertrouwen afgelopen drie jaar

Geplaatst door

Beste leden,

Na drie jaar voorzitter te zijn geweest, vond ik het tijd worden de hamer over te dragen en te zorgen voor verjonging. Het doet me geen pijn, maar er is ook geen opluchting, maar de woorden “het is goed zo”. Gisteren tijdens de ALV heb ik mijn functie neergelegd en wordt ik tijdelijk opgevolgd door Jochem v.d. Bogaard die als interim voorzitter de honeurs gaat waarnemen. Als nieuw bestuurslid is Roel Schaap met algemene stemmen verwelkomd. Ik wens dit nieuwe frisse jonge bestuur alle succes toe.

Tijdens deze ALV heb ik Daisy Martens het 25 jarig jubileum speldje mogen op spelden. Sportief, sociaal, vriendelijk, bereidwillig, dus vaste vrijwilligster, kortom een lid om trots op te zijn. Daisy langs deze weg nogmaals gefeliciteerd met je 25 jarig lidmaatschap en ik hoop dat je nog lang bij B.C. Bakel lid mag blijven.

Bedankt voor jullie vertrouwen afgelopen drie jaar

Badmintonpluim

Dit jaar hebben we voor het eerst de BADMINTONPLUIM uitgereikt als waardering van een lid die veel voor ons betekent en onze waardering verdient.
Ze is de jeugd, is van alles op de hoogte is positief nieuwsgierig, gaat vele zondagen mee naar Helmond om de jeugd te begeleiden en steunen, is voor de overige begeleiders hun steun en toeverlaat, regelt alle competitie aangelegenheden, inschrijvingen toernooien van andere verenigingen, het regelen van het teamtournooi die wij jaarlijks organiseren, de financiële afhandelingen van deze toernooien en ga zo maar door.
Haar naam: Jolanda Verbakel. Als voorzitter heb met Jolanda diverse meningsverschillen en daarbij soms pijnlijke beslissingen moeten nemen. Ik zou zeggen Jolanda blijf positief kritisch naar het bestuur toe zoals je dat altijd hebt gedaan, want je bent er voor de jeugd en zoals ik in het begin al mee begon, je bent de jeugd.

Jolanda wat was ik blij dat ik je deze pluim mag uitreiken, je had het zeer zeker eerder verdient maar toen hadden wij deze jaarlijkse waardering nog niet.
Je bent de eerste die deze prijs in ontvangst mag nemen.
Geniet ervan en we hopen nog vele jaren jou als jeugdcoördinator et cetera te mogen behouden.

Ik ben super trots dat ik lid mag zijn van deze fantastische club.

Wim Loos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *