‘Tot ziens 2019, hallo 2020!’

Geplaatst door

Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt, wordt het tijd om alles te prepareren voor geslaagde feestdagen en de goede voornemens helder op een rijtje te zetten. Als club mogen wij met volle tevredenheid terugkijken naar bijzondere momenten en succesvolle activiteiten.

Namens het bestuur willen wij iedereen prachtige kerstdagen wensen en bovenal een schitterend 2020. Op naar 12 maanden gezondheid, 53 weken geluk en 365 kommerloze dagen! Net als vorig jaar uiten wij onze blijk van waardering naar de jeugdcommissie voor het harde werk en de motivatie. Zij hebben zich het afgelopen jaar met volle overtuiging ingezet, waardoor onze jeugdleden wekelijks met veel plezier kunnen badmintonnen in Bakel. Daarnaast heeft de technische commissie het afgelopen jaar diverse toernooien en prachtige competitieteams op poten gezet waar wij met volle tevredenheid en dank naar kunnen terugkijken.

Maar ook de overdag commissie vergeten wij natuurlijk niet, want zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op dinsdagochtend. And last but not least: wij willen alle vrijwilligers bedanken die zich geweldig hebben ingezet bij StreetRock, het Themafeest en het kienen. Ontzettend fijn dat wij op jullie konden rekenen!

Woordje van de voorzitter

Lieve leden van deze website,

Allereerst: voor iedereen alle goeds in 2020! Maak er het beste van voor jezelf en je dierbaren.

Vorig jaar deed ik voor het eerst een dappere poging om een kerstgroet in de steigers te zetten en dat was uiteindelijk een worsteling van heb ik jou daar. Dat weerhield mij gelukkig niet om dit jaar een nieuwe poging te wagen. En zie daar, als door een wonder heb ik opeens zonder moeite een korte en duidelijke kerstspeech voor jullie op papier gezet, waar geen franje te veel aan zit.

Niet dat ik mezelf direct op de schouders wil kloppen, maar vorig jaar schreef ik nog toevallig dat velen ons zien als een gezellige en gastvrije club, die zich op een leuke manier weet te onderscheiden van de rest. Deze waarheid is nu bevestigd met een slag om de arm, want onze club heeft dit jaar de sportiviteitsprijs gewonnen bij de HBB. Dat is een zeer mooie bekroning wat mij, als voorzitter, met trots vervult.

Nog meer leuk nieuws is dat er dit jaar een jeugdteam kampioen is geworden bij de HBB in de D-klasse. Na een spannend seizoen wisten Beau, Ilja, Bahram en Tom aan het langste eind te trekken, en het kampioenschap binnen te halen. Daarnaast is er ook nog een seniorenteam op de eerste plaats geëindigd bij de HBB. Door de klinkende zeges, gedurende het hele seizoen, zijn Evy, Denise, Karin, Thomas, Theo en ikzelf (met ruime overwinningspunten) kampioen geworden in de tweede klasse. Schitterend gedaan allemaal!

Maar of je nu een wedstrijd wint of verliest, uiteindelijk vindt iedereen gezelligheid en sportiviteit het belangrijkste wat er is bij een vereniging. Daar ben ik het natuurlijk van harte mee eens. Daarbij mogen wij ook gerust even stilstaan bij het woordje ‘vereniging’ want jullie, leden, verenigen namelijk al 38 jaar een zeer mooie club met kwaliteit op poten. Ik hoop dan ook dat dit stukje gedachtegoed niet verloren zal gaan en dat iedereen nog lang mag genieten van deze prachtige sport. Stiekem verheug ik mij nu al op 2021 als wij 40 jaar bestaan en hopelijk dan een aantal confetti-kanonnen mag inslaan voor het grote jubileumfeest. Een kolfje naar m’n hand, al zeg ik het zelf.

Voor 2020 heb ik momenteel vrij weinig te melden, behalve dan dat ik iedereen een blessurevrij jaar mag wensen én uiteraard veel sportieve prestaties, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Ik zou zeggen: op naar het nieuwe jaar en zorg voor een champagne-overgoten jaarwisseling met veel zelfgemaakte oliebollen. Tot ziens 2019, hallo 2020! Enneh, geniet tot slot nog van een vrolijke januari- en februarimaand, dan wordt het vanzelf weer lente. 😉

Roel Schaap
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *