Geslaagde uitwisseling met BC Mixed

Geplaatst door

Op woensdagavond 11 december 2019 heeft de tweede uitwisseling tussen BC Bakel en BC Mixed plaatsgevonden. Na de geslaagde uitwisseling van vorig jaar, waren de badmintonners uit Beek en Donk ook dit jaar weer van harte welkom in sporthal de Beek.

Na een gastvrije ontvangst van de Bakelse voorzitter, kon de badmintonavond gaan beginnen. Het leverde niet alleen een volle zaal op, maar ook veel gezelligheid en leuke wedstrijden. De eerste wedstrijden werden door middel van een racket-toss bepaald. Daarna kwamen er speelkaarten tevoorschijn en werden de spelers voor twee wedstrijden aan elkaar gekoppeld, het leverde verrassende en leuke partijen op.

Het mooie van een uitwisseling blijft vooral dat het plezier zich vermenigvuldigt wanneer men dezelfde sport met elkaar deelt. Dat er flink werd genoten was dan ook goed merkbaar bij alle sporters. Na afloop was er nog tot 22.30 uur de gelegenheid om vrij te spelen.

Traditiegetrouw werd er afgesloten met heerlijke snacks en kon men het glas heffen in de kantine. Omdat deze uitwisseling inmiddels een traditie begint te worden, staat ‘de return’ al gepland. Op vrijdagavond 12 juni 2020 zijn de seniorleden van BC Bakel welkom om in Beek en Donk te komen spelen bij BC Mixed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *