Oliebollentoernooi 2019 in Helmond

Geplaatst door

Na de sfeervolle kerstdagen ging de badmintonjeugd direct weer actief aan de slag.

Op 27 december waren we met 14 jeugdleden van BC Bakel te gast bij Phoenix in de VEKA sporthal in Helmond. En zoals ieder jaar een plekje in de kantine bemachtigd. Een grote kring Bakelse spelers en supporters.  Jong en wat ouder, we zaten weer allemaal bij elkaar en hadden het met elkaar net zo gezellig als op de badmintonbaan. Het toernooi was druk bezet met 120 deelnemers. Heel fijn dat de jeugd graag de onderlinge strijd op een sportieve manier aan gaat met elkaar.

BC Bakel had vooral deelnemers in de A-klasse. Voor bijna iedereen was dit het eerste toernooi in de A-klasse. En voor een aantal een extra uitdaging omdat ze gezien hun leeftijd nog in de B-klasse mochten spelen. Maar ze hebben allemaal hele mooie wedstrijden gespeeld en waren goed aan elkaar gewaagd.

In de C-klasse was Mirthe voor het eerst mee op toernooi. Aan het einde van de dag was ze moe, maar zeer voldaan. Ze heeft geweldig staan te spelen en vond het enorm gezellig tussen de wedstrijden in. Hopelijk een stimulans om nog eens vaker mee te doen aan een toernooi en een voorbeeld voor anderen om die stap ook te maken.

A-klasse:
HD   3. Tom Lodder / Teun Gent  
GD   2. Didi Emo / Bahram Rahim

B-klasse:
DD   3. Shania van Gog / Didi Emo

C-klasse:
DD   1. Mirthe de Jongh / Lincy van Neerven

Mooi om achteraf een compliment te krijgen over de gezellige groep, zo fijn allemaal samen, met elkaar! Dan voelen we ons enorm trots en weten we dat de tijd en energie nooit voor niets is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *