Jeugdteam Bakel 1 kampioen in de B-klasse!

Geplaatst door

Het is jeugdteam Bakel 1 gelukt om dit seizoen kampioen te worden in de B-klasse bij de Helmondse Badminton Bond (HBB).

Jente van Neerven, Ravy Verbakel, Jenna van Gog en Loes van Vugt (BC Gemert) lieten de andere teams uit de B-klasse achter zich en wisten de eerste plaats in het klassement te verzilveren. De coaches, Anita van Vugt en Roel Schaap, waren bij alle wedstrijden aanwezig om het jeugdteam met succes te begeleiden.

Vanaf september 2019 startte het seizoen bij de HBB en werden er in totaal elf wedstrijden gespeeld, waarvan acht wedstrijden in de AB-klasse. De jeugd van Bakel 1 ging als hoogst geëindigde team naar de B-klasse en vervolgde daar het competitieseizoen tegen drie andere badminton verenigingen uit de regio. Dat resulteerde in mooie overwinningen: 5-3 tegen Mierlo, 6-2 tegen Valkenswaard en 6-2 tegen Mixed (Beek en Donk). Met deze resultaten kon Bakel 1 op zondag, 16 februari 2020, zich laten kronen tot kampioen en het seizoen succesvol afsluiten.

Hiermee kunnen, zowel BC Gemert als BC Bakel, met volle trots terugkijken naar een geweldige periode bij dit winnende jeugdteam. Volgend seizoen mogen zij zich gaan bewijzen in een hogere poule, namelijk in de A-klasse. Veel succes en nogmaals proficiat Jente, Ravy, Jenna en Loes!

Update: Gemerts Nieuwsblad heeft hierover een artikel geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *