Voorlopig geen badminton voor senioren

Geplaatst door

Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft het kabinet de aangescherpte maatregelen gepresenteerd: boven de 18 jaar mag alleen individueel worden gesport, of in teamverband met maximaal vier personen. Wedstrijden en competitie zijn voorlopig niet meer toegestaan, voor zowel de jeugd als de senioren.

De landelijke maatregelen zullen op woensdag 14 oktober 2020 om 22:00 uur ingaan en gelden in principe voor de komende vier weken. Tot die tijd mogen de senioren niet meer badmintonnen en zullen wij moeten afwachten tot er meer nieuws bekend is. De sporthal blijft alleen open voor de jeugd om te kunnen trainen, dit is nog wel toegestaan.

Als bestuur hebben wij unaniem besloten dat er vanavond géén badminton is voor de senioren. De sporthal zal dus dichtgaan om 20.00 uur.

Het is allerminst leuk nieuws, maar het is heel belangrijk dat iedereen de verantwoordelijkheid op zich neemt. Reis zo min mogelijk en zoek de randjes niet op. Hoe beter iedereen zich aan deze afspraken houdt, hoe sneller de sport weer op een verantwoorde manier kan worden opgestart.

Stay safe, stay strong!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *