Twee weken proeftijd: de sporthal gaat open

Geplaatst door

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: met het inachtneming van de regels gaan wij, voor een proeftijd van twee weken, weer open op dinsdagochtend en woensdagavond. Het gaat om de volgende dagen: 25 november, 1 december, 2 december, 8 december en 9 december.

Proeftijd
Waarom hebben wij gekozen voor een proeftijd? Simpelweg omdat wij als bestuur ervoor willen zorgen dat alles goed, veilig en overzichtelijk verloopt. Achter de schermen komt daar meer bij kijken dan je denkt, vandaar ons besluit.
Na twee weken gaan wij evalueren of alles naar tevredenheid is verlopen, daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt, deze staan verderop beschreven.

Verplicht aanmelden
Wij gaan voorlopig werken met een online aanmeldsysteem. Wil je komen sporten op dinsdagochtend en/of op woensdagavond? Dan ben je verplicht om vooraf aan te melden, dat kan via deze link:


Omdat er alleen enkelspel mag worden gespeeld, mogen er op dinsdagochtend maximaal 8 personen komen spelen. Voor de woensdagavond geldt er een limiet van 18 personen. Op deze manier hebben wij een duidelijk overzicht, voor zowel jouw als onze veiligheid.

Heb je je aangemeld en het limiet blijkt te zijn bereikt? Dan wordt je op de hoogte gebracht door Jan Keijzers, hij zal de aanmeldingen gaan coördineren. Mocht er dus geen plek meer zijn, dan zal Jan een week later een plekje voor je vrijhouden.

Let op, het is niet de bedoeling dat je je eenmalig opgeeft voor alle dinsdagen en/of woensdagen. Je geeft je iedere week opnieuw op als je wilt komen spelen.
Als je je hebt aangemeld, gaan wij er ook vanuit dat je komt spelen. Ben je verhinderd? Meld je dan af bij Jan, dan maakt hij een plekje vrij op de lijst voor iemand anders. Dat is wel zo fijn!

Maatregelen
De maatregelen zijn grotendeels bekend, maar we benoemen deze toch voor de zekerheid. Lees het goed door:

  • Op woensdagavond is de starttijd gewijzigd naar 20.30 uur, zodat de jeugd de gelegenheid krijgt om zich rustig om te kleden en daarna de sporthal te verlaten.
  • Bij binnenkomst ben je verplicht een mondkapje te dragen, tot in de zaal.
  • Je bent verplicht de handen te ontsmetten bij binnenkomst en de presentielijst te tekenen.
  • Dubbelspel is niet toegestaan, je speelt alleen enkelspel.
  • De racket-toss is afgeschaft, je maakt zelf enkelpartijtjes.
  • Geforceerd stemgebruik is niet toegestaan.
  • Na een gespeelde wedstrijd ben je verplicht de handen te ontsmetten.
  • Houd 1.5 meter afstand, zowel binnen als buiten de baan.
  • Toeschouwers zijn helaas niet welkom.
  • Douchen is niet toegestaan en de kleedkamers blijven dicht.

Tot slot
Het mag voor zich spreken, maar blijf thuis als je klachten hebt en houd je altijd aan de regels! Mocht het RIVM met nieuwe maatregelen komen, dan kan het bestuur besluiten om de regels aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *