Badminiton bij BC Bakel

Geplaatst door

Elke woensdag is er nu badminton in Bakel voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Binnenkort gaan we daar verandering in brengen, we gaan namelijk ook beginnen met badminiton speciaal voor de kleintjes van 4 en 5 jaar. Elke woensdag van 18.30 tot 19.15 gaan we spelenderwijs kennismaken met de sport badminton.

In deze driekwartier zullen er leuke spellen gespeeld worden die allemaal iets met badminton te maken hebben. Hierbij kun je denken aan shuttle tikkertje, slalommen met een racket en shuttle in de hand, badmintonnen met een ballon en nog veel meer leuke spellen!

Aanmelden voor badminiton kan via: jeugd@bcbakel.nl
Voor meer informatie is het mogelijk contact op te nemen met Jolanda Verbakel: 0492-343684

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *