‘Laten we ons richten op het jubileumjaar’

Geplaatst door

Traditiegetrouw wenst het bestuur iedereen prachtige kerstdagen en natuurlijk een gezond (lees: corona-vrij) 2021 toe. Net als de voorgaande jaren, uiten wij onze blijk van waardering naar de jeugdcommissie voor het goede werk en de activiteiten die er zijn geregeld voor de kinderen. Hierdoor hebben zij wekelijks veel badmintonplezier in Bakel! Maar ook de technische commissie heeft het afgelopen jaar goed doorgepakt, en hebben zij een aantal toernooien en de competitieteams samengesteld waar men met tevredenheid naar kan terugkijken. Tot slot mogen wij de overdag commissie niet vergeten, gezien zij altijd zorgen voor een vlekkeloze speelochtend op de dinsdag. Kortom: duizendmaal dank dat wij op jullie mochten rekenen!

Een kerstgroet van de voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *