Het was weer een geslaagd en groot succes

Geplaatst door

Op zondagavond 10 januari 2021 hielden Karin, Tim en Roel een online ledenquiz voor de seniorleden. Als je hieraan wilde meedoen, werd je verzocht om vooraf een vragenlijst in te vullen. Op basis van de antwoorden werden er vervolgens allerlei vragen gesteld aan de leden, zodat men elkaar op deze manier (nog) beter leerde kennen. Aan welke huishoudelijke klus heb je een grote hekel? Welke nieuwe wet zou je willen invoeren? Ben je een ochtend- of een avondmens? Wil je je saus erop of ernaast? Houd je van droppen of smashen? Waar geef je te veel geld aan uit? Ben je een honden- of een kattenmens? Wat is je favoriete seizoen? Ga zo maar door!

Uiteindelijk hebben Alex Hoppenbrouwers, Astrid van Lieshout, Barbara van Doorn, Corry Hoogendoorn, Daisy Martens, Dennis Verbakel, Jan Keijzers, Jolanda Verbakel, Kim van der Vorst, Mandy Strijbosch-Jansen, Nick Vermeulen, Perry Verbakel, Peter Hagens, Rianne Roesink, Thijs Visser en Yvon Hagens meegedaan aan de quiz.

Na een kleine vertraging begon de quiz om 19.45 uur en werden er, verdeeld over vier rondes, in totaal 40 vragen gesteld aan iedereen. Met een powerpoint presentatie én Roel als presentator, werd de quiz twee uur lang in goede banen begeleid. Ondertussen zorgde Karin en Tim ervoor dat alles op de achtergrond perfect bleef werken. Er werd veel gelachen en men is bovendien veel te weten gekomen over elkaar.

Uiteindelijk hadden de volgende leden de top 5 gehaald: Daisy Martens (32 punten), Dennis Verbakel (35 punten), Barbara van Doorn (40 punten), Jolanda Verbakel (42 punten) en Perry Verbakel (53 punten). Alle deelnemers ontvangen sowieso binnenkort een prijsje van het bestuur en de winnaar krijgt als extraatje een waardebon van Deel Interieurbeleving in Aarle-Rixtel.

Het was dubbel en dwars een geslaagde avond voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *