Maak de online kruiswoordpuzzel en win!

Geplaatst door

Nu de zomervakantie is begonnen, is het tijd voor een leuke knutselopdracht! Vorig jaar hadden wij nog een (makkelijke) woordpuzzel in elkaar geflanst, maar deze keer wordt de lat een stukje hoger gelegd.

Nu mag er namelijk een ‘BC Bakel kruiswoordpuzzel’ volledig en foutloos worden ingevuld. Als het jou lukt, krijg je van het bestuur een leuke zomerse verrassing. Bovendien verloten wij ook nog drie extra prijsjes. Het invullen kan op drie mogelijke manieren:

  • Online invullen op onze website, zie hieronder (beperkte ruimte).
  • Online invullen via een andere pagina, klik hier (meer ruimte).
  • Downloaden (en uitprinten), zie hieronder.

Ben je klaar met puzzelen? Sla deze op (of maak een print screen) en stuur deze naar informatie@bcbakel.nl. Je hebt tot en met zondag 5 september de tijd om de puzzel in te vullen. Heel veel plezier en succes gewenst!

PS Alle vragen hebben betrekking op Bakel en/of op badminton 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *