Het jubileumjaar is geopend

Geplaatst door

Afgelopen woensdag is het jubileumjaar op feestelijke wijze ingeluid, gezien onze vereniging sinds 26 augustus 2021 precies veertig jaar bestaat!

Zowel de junior- als seniorleden waren uitgenodigd om deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Ter ere van het jubileum is er een speciale jubileumcommissie gevormd, die gedurende het seizoen van alles organiseert. De leden hebben hiervoor een jaarkalender uitgereikt gekregen, waarop alle activiteiten vermeldt staan. 

In combinatie met deze bijzondere opening, zag het bestuur een mooie gelegenheid om twee jubilarissen in het zonnetje te zetten. Corry Hoogendoorn en Tessa Hoogendoorn kregen, als dank voor hun 25-jarig lidmaatschap, allebei een speldje en een bos bloemen uitgereikt. Moeder en dochter waren zeer verrast door deze onverwachte huldiging!

Ook was er een Badmintonpluim te vergeven. Deze eervolle vermelding wordt jaarlijks door het bestuur toegekend aan een seniorlid, als erkenning voor de trouwe diensten en inzet bij de club. Martien van Heugten mocht deze prijs, samen met een bos bloemen, dit jaar in ontvangst nemen.

Na deze aangelegenheid was het tijd voor de officiële opening. Samen met Corry mocht het negenjarige juniorlid Floris Aarts het jubileumseizoen op een knallende manier openen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *