13 oktober Jubileumtoernooi

Geplaatst door

Zoals al eerder vermeld op de jaarkalender, is komende woensdag de volgende jubileumactiviteit.

Er zal tijdens deze speelavond een toernooi georganiseerd worden met onze eigen jeugd en seniorleden door elkaar. Rond 19.00 uur willen we beginnen met de eerste wedstrijden. Een wedstrijd zal bestaan uit 1 set tot 21 punten. Door middel van een toss wordt bepaald wie met wie speelt. De jongste jeugd zal meespelen tot ongeveer 20.00 uur, en na een korte prijsuitreiking gaan zij naar huis. De oudere jeugd en senioren gaan nog verder. De oudste jeugd zal rond 20.30 uur afscheid nemen en dan zullen er nog een paar wedstrijden met alleen de senioren plaatsvinden.

Mocht je niet meteen om 19.00 uur aanwezig kunnen zijn, dan ben je ook later nog welkom. Je doet dan gewoon bij de eerstvolgende wedstrijdronde mee met de toss.

Maar hopelijk zijn er al veel seniorleden om 19.00 uur in de zaal, zodat we veel leuke wedstrijden kunnen spelen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *