Kom kennismaken met badminton!

Geplaatst door

In de vakantie, op de camping, we kennen het allemaal, badminton. Maar hoe leuk is badminton als dat jou sport wordt. Weet je bijvoorbeeld hoeveel meter je loopt tijdens een wedstrijdje of hoe hard een shuttle eigenlijk gaat.

De HBB, Helmondse Badminton Bond houdt kijkochtenden voor de jeugd. Deze kijk /meespeeltijden zijn in sporthal Suytkade in Helmond. De HBB is een overkoepelende vereniging waar de badmintonverenigingen uit de regio bij aangesloten zijn voor competitie en toernooien. De HBB organiseert de kijk/meespeeltijden samen met de aangesloten verenigingen. Deze ochtenden zijn op 7 en 21 november.
– Voor de mini’s, 4, 5 en 6 jarige van 9.30-10.30 uur.
– Vanaf 7 jaar van 10.30-11.30 uur.

Badminton in de zaal, als sport is heel anders dan badminton op de camping.
Kom het eens ervaren!

Ook op woensdagavond kun je van 18.30-20.00 uur (mini’s tot 19.15 uur) een kijkje komen nemen en meespelen bij BC Bakel in sporthal De Beek in Bakel. Meer info, Jolanda Verbakel 0492-343684
www.bcbakel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *