Doe gezellig mee aan ons teamtoernooi!

Geplaatst door

BC Bakel viert haar 40 jarig bestaan. We willen dit graag samen met jullie vieren door een teamtoernooi voor jeugd en senioren te organiseren. Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan ons Jubileum Teamtoernooi. Dit toernooi zal gehouden worden op zaterdag 16 april 2022 in sporthal “de Beek” te Bakel.

SPEELTIJDEN
Het toernooi begint voor de jeugd in de Pupillen-, C- en B- klasse om 13.00 uur en is rond 18.30 uur afgelopen. De A- klasse en de senioren zullen om 16.00 uur verwacht worden en voor hen duurt het toernooi tot 23.00 uur. Behalve leuke, gezellige en sportieve wedstrijden zorgen wij ook voor een Belgisch buffet in de vorm van een frietkar voor iedereen.

KOSTEN
Senioren: €60,00 per team
Jeugd: €50,00 per team

POULES
Jeugd (peildatum 1 september 2021)
– A-klasse: t/m 17 jaar
– B-klasse: t/m 14 jaar
– C-klasse: t/m 11 jaar
– Pupillen klasse: t/m 9 jaar

Senioren
– Recreanten klasse
– Midden klasse
– Gevorderden klasse

SAMENSTELLING
Per speelronde worden 2 “dubbel” wedstrijden gespeeld (HD/DD/GD). De teams bestaan bij voorkeur uit 4 spelers, waarbij de samenstelling dames/heren, jongens/meisjes niets uitmaakt. Het toernooi kent geen afvallers.

AANMELDEN
Mail naar toernooi@bcbakel.nl om je aan te melden met een leuk team! Je zal een bevestiging ontvangen met de verdere uitleg. Inschrijvingen ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op donderdag 31 maart.

Graag tot snel op ons jubileumtoernooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *