Geslaagd Jubileumtoernooi

Geplaatst door

Op zaterdag 16 april vond in sporthal De Beek het Jubileumtoernooi plaats. Door jong en oud is er de hele dag fanatiek gestreden om de eer en de prijzen!

Vanwege het 40 jarig bestaan van onze club, kwam het idee om een teamtoernooi te organiseren waarbij badmintonners van alle leeftijden en niveaus zich konden aanmelden.

Met een totaal aantal inschrijvingen van 56 junioren en 56 senioren uit Bakel en omstreken kon de commissie het Jubileumtoernooi met succes door laten gaan. Om het toernooi nog feestelijker aan te kleden werd er gezorgd voor muziek op de achtergrond en een Belgisch buffet in de vorm van een frietkar.

Na een welkomstwoord van de commissie, streden om 13:15 uur uiterst gemotiveerde pupillen en junioren om de winst.

Drie uur later mochten de senioren aansluiten voor tenminste tien rondes speelplezier op de baan. Naast de leuke en fanatieke wedstrijden, waren er ook prachtige rally’s te zien bij iedereen. Per speelronde werden er telkens twee dubbelwedstrijden van tien minuten gespeeld.

Door een goede planning verliep de dag zeer voorspoedig. Om 22:45 uur waren de laatste wedstrijden gespeeld, waarna de uitslag later in de kantine bekend werd gemaakt. In iedere poule kreeg het winnende team als prijs een chocolade paashaas. De runner-up mocht een chocolade kip in ontvangst nemen. Onder het genot van een drankje werd het Jubileumtoernooi succesvol afgesloten.

De club kan terugkijken op een zeer gezellige en sportieve dag waarbij de verbinding tussen junioren en senioren mooi naar voren is gekomen. Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en inzet voorafgaand en gedurende deze dag.

Reünie
Ondertussen gaat het jubileumseizoen door en staat er een nieuwe activiteit op de agenda gepland. Op zaterdag 16 juli zal er een reünie plaatsvinden, waarbij leden en oudleden van harte welkom zijn om langs te komen in de kantine van sporthal De Beek. Onder genot van een hapje en drankje hopen wij dat er veel leuke herinneringen opgehaald zullen worden. Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Kennis maken met badminton?
Heb je zin om gezellig een keertje te komen spelen? Wij ontvangen je graag met open armen op iedere woensdagavond. De jeugd speelt vanaf 18:30 uur en de senioren (vanaf 18 jaar) beginnen na 20:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *