Na drie jaar is de Clubdag terug van weggeweest

Geplaatst door

Na een afwezigheid van enkele jaren stond de traditionele Clubdag weer op het programma. Vanwege het corona-landschap hebben veel activiteiten stilgelegen werd vrijwel alles onder voorbehoud ingepland.

In combinatie met het 40-jarig jubileumseizoen, was het een extra feestje om naar de clubdag te komen. Daarom haalde men op zaterdag 25 juni allerlei oud Hollandse spellen uit de kast, om zowel de jeugd als de senioren een hele middag te vermaken. Opdrachten als sjoelen, stokvangen, jenga, rattenval, vier op een rij en het kazenspel passeerden de revue. Uiteindelijk wisten Roel van Doorn, Veerle Haasnoot en Roel Schaap de eerste plaats te behalen binnen het team. Chapeau gedaan!

De clubdag werd deze keer niet afgesloten met een traditionele frietkar, maar was er een luxe buffet geregeld. Zo was er keuze uit vers vlees, scampi’s, diverse soorten salades, en Frans stokbrood met diverse sausjes. Onder genot van een zelfgemaakt nagerecht werd de avond afgesloten met een paar drankjes in de kantine. Het bestuur wil José en Theo nogmaals bedanken voor het culinaire eten dat zij hebben klaargemaakt, het smaakte heerlijk.

Ondertussen staat de volgende activiteit op de agenda gepland. Op zaterdag 16 juli vieren wij namelijk ons 40 jarig bestaan! Graag willen wij dit met zoveel mogelijk leden en oud-leden samen vieren op een georganiseerde reünie.

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. Telefonisch opgeven kan op dinsdag overdag en woensdagavond bij Corry Hoogendoorn: 06 13 16 44 01.

Zien we jullie dan? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *