Inschrijven Teamtoernooi 2023

Geplaatst door

Vorig jaar organiseerde BC Bakel een groots jubileumtoernooi voor jeugd en senioren. We hebben hier veel positieve reacties op mogen ontvangen. Dat doet ons goed. Daarom gaan we ook dit jaar voor een groot gezamenlijk teamtoernooi bij BC Bakel. Hierbij nodigen wij leden van uw badminton vereniging uit om deel te nemen aan ons TEAMTOERNOOI. Dit toernooi zal gehouden worden op zaterdag 8 april 2023 in sporthal “de Beek” te Bakel.

SPEELTIJDEN
Het toernooi begint voor de jeugd in de Pupillen-, C- en B/(A)- klasse om 13.00 uur en is rond 19.00 uur afgelopen. De senioren zullen om 16.00 uur verwacht worden en voor hen duurt het toernooi tot 23.00 uur.

Jeugdspelers uit de A/B klasse bij de jeugdcompetitie mogen met de senioren meespelen. Behalve leuke, gezellige en sportieve wedstrijden zorgen wij ook dit jaar voor een Belgisch buffet in de vorm van een frietkar voor iedereen. Deze zit bij het inschrijfgeld inbegrepen!

INSCHRIJFKOSTEN
– Senioren (en jeugd A spelers die met de senioren meespelen): € 15,00 per persoon
– Jeugd Pupillen, C- en B/(A)- klasse: € 10,00 per persoon

POULES
Jeugd (Peildatum 1 september 2022)
– A-klasse: afhankelijk van speelniveau opgeven bij de senioren of bij de jeugd.
– B-klasse: t/m 15 jaar
– C-klasse: t/m 11 jaar
– Pupillen klasse: t/m 9 jaar
Senioren
– recreanten klasse
– midden klasse
– gevorderden klasse

SAMENSTELLING
Per speelronde worden 2 “dubbel” wedstrijden gespeeld (HD/DD/GD). De teams bestaan bij voorkeur uit 4 spelers, waarbij de samenstelling dames/heren, jongens/meisjes niets uitmaakt. Het toernooi kent geen afvallers.

AANMELDEN
Inschrijvingen voor dit toernooi dienen te geschieden per team middels het inschrijfformulier. Individuele spelers kunnen ook aangemeld worden en zullen door de organisatie ingedeeld worden, indien dit mogelijk is.

Wij verzoeken u het inschrijfgeld per vereniging, evt jeugd/senioren apart, te verzamelen en het bedrag over te maken op bankrekening NL 21 RABO 0104 1111 35 t.n.v. BC Bakel onder vermelding van TEAMTOERNOOI 2023. Inschrijvingen ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 17 maart as, op toernooi@bcbakel.nl

Wij hopen vele leden van uw vereniging te mogen begroeten op ons TEAMTOERNOOI!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *