Teamtoernooi 2016

Geplaatst door

Hallo allemaal,

Badminton Club Bakel kijkt terug op een zeer goed verlopen teamtoernooi 2016 voor jeugdspelers. Op zaterdag 26 maart 2016 was het al vroeg een gezellige drukte in sporthal De Beek in Bakel. Badmintonclub Bakel organiseerde haar jaarlijkse teamtoernooi voor jeugdige badmintonners. Vanaf 8.30 uur liep de sporthal snel vol. Kinderen en ouders van diverse badmintonverenigingen uit de omgeving kwamen naar de Bakelse sporthal en zagen we weer erg veel bekende gezichten. Helemaal bijzonder was het om ook enkele nieuwe verenigingen welkom te heten, en ook zij hebben genoten van een hele dag badminton.

Maar liefst 23 teams van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen streden op basis van leeftijd en niveau voor de punten. Per wedstrijd kregen de teams 1 uur om 5 wedstrijden te spelen. Niet alleen dubbels, want de kinderen konden ook enkelwedstrijden spelen. Dit is bij veel kinderen zeer geliefd. Een strak speelschema was nodig om de dag goed te laten verlopen. En we kunnen met trots zeggen dat het voortreffelijk heeft gegaan. Mede dankzij de hulp van veel vrijwilligers van onze eigen vereniging, maar ook van de gastverenigingen. Rond 17.45 uur waren de laatste wedstrijden afgelopen, en dus tijd om de balans op te maken. Hier en daar flink tellen, omdat het puntenaantal en setstanden helemaal gelijk was moesten we op basis van onderling resultaat kijken.

Nadat we samen de zaal hadden opgeruimd konden we deze lange, maar zeer geslaagde dag, afsluiten in de kantine met de prijsuitreiking.

Pupillen:
1. Mixed 1
2. Mierlo 5
3. Bakel 6 (Didi Emo, Lincy van Neerven, Shania van Gog , Roel van Doorn)

C-klasse:
1. Bakel/Gemert (Jenna van Gog, Loes van Vugt, Anna van Lith, Jente van Neerven, Luuk Smits, Ravy Verbakel)
2. Mierlo 4
3. Bakel 3 (Sensi ter Hoeven, Veerle Haasnoot, Beau van Hoek, Jason Kuijpers, Cyrus Kuijpers)

B-klasse:
1. Geldrop 3
2. Bakel 2 (Kim vd Vorst, Elise Panhuyzen, Dennis Verbakel, Quinten Flohr, Djimmi ter Hoeven)
3. Mierlo 3

A-klasse:
1. Geldrop 1
2. Mierlo 1
3. BCAB 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *