HBB jeugdkampioenschappen 22 mei 2016

Geplaatst door

Zondag 22 mei waren de jaarlijkse HBB kampioenschappen voor jeugdleden in sporthal Suytkade in Helmond. BC Bakel was zeer goed vertegenwoordigd met maar liefst 3 spelers in de A-klasse en 4 in de B-klasse en 4 in de C-klasse en 5 in de D-klasse. De jongste spelers begonnen de dag met enkelwedstrijden en ruim een half uur later waren ook de oudere jeugdleden aanwezig en was de zaal goed gevuld met badmintonkinderen uit de regio en later die dag werd ook begonnen aan de dubbels. Veel van onze jeugdleden hebben erg goed staan spelen deze dag, en sommige zelfs verrassend goed!

Helaas alleen maar 1e en 2e prijzen op dit druk bezette toernooi.

A-klasse: 2e HD Perry Verbakel en Bram vd Kruijs (Mierlo)
B-klasse: 2e HE Thijs Lodder
C-klasse: 1e DE Elise Panhuyzen
C-klasse: 1e DD Elise Panhhuyzen – Chloë v.d. Hoorn (Hanevoet)
D-klasse: 2e HD Jente van Neerven – Ravy Verbakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *