WIP en TEAM BAKEL winnaar Peeltoernooi 6 november 2016

Geplaatst door

Badmintonclub De Heiakker hield zondag 6 november de elfde editie van het Peeltoernooi in sporthal De Kubus in Deurne. Tienteams namen aan het toernooi deel, waarvan vijf in de C-Klasse en vijf in de D-Klasse. In de C-Klasse won het team Wip van B.C. Heiakker en in de D-klasse was de eerste plaats voor team Bakel.

De teams speelden sportief badminton. Ze waren goed aan elkaar gewaagd en dat leverde boeiende wedstrijden op. Het toernooi werd opgeluisterd met muziek. Tussen de wedstrijden door konden spelers en publiek soep en broodjes nuttigen in de kantine. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi voor de deelnemers, de toeschouwers en voor de club.

Uitslag

C-Klasse: 1. Wip – De Heiakker, 2. Shacket 2 uit Oploo, 3. De Troubleshooters uit Deurne, 4 Shacket 1 uit Oploo, 5 De Shuttlefruttels uit Veldhoven

D-klasse: Team Bakel, 2. 50 Ways to play – B.C. Heiakker, 3. Bagus – B.C. Heiakker, 4 Kei veul zin 1 uit Asten, 5. Kei veul zin 2 uit Asten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *