Oliebollentoernooi Phoenix, 27 december 2016 zeer succesvol

Geplaatst door

Dinsdag 27 december 2016, de kerstdagen weer achter de rug. Tijd voor het jaarlijkse jeugdtoernooi van Phoenix in de Veka sporthal in Helmond. Maar liefst 22 jeugdleden van BC Bakel stonden allemaal al vroeg paraat voor een sportieve badminton dag. En… dat niet alleen. Onze jeugdleden hadden bovendien een titel te verdedigen.

De vorige 2 jaren mocht BC Bakel de wisselbeker op dit toernooi mee naar huis nemen. Natuurlijk wilden we dat ook een 3e keer proberen.

Om 9 uur begonnen de eerste wedstrijden. BC Bakel was vertegenwoordigd van klein tot groot. Van jong tot oud. Pupilen en A-spelers. Allemaal deden ze enorm hun best. Uitkijkend naar de heerlijke oliebollen, die vanaf een uur of 12 lekker warm gebakken klaar stonden. En vervolgens rond kwart voor 5 de laatste wedstrijd op de baan. Waarna de spannende prijsuitreiking.

P-klasse:
GD – 3 Lincy van Neerven – Roel van Doorn
DD – 3 Lincy van Neerven – Marit Oerlemans (BCV)

C-klasse:
GD – 3 Veerle Haasnoot – Teun Gent
HD – 2 Luke Flohr – Teun Gent

B-klasse:
GD – 3 Kim vd Vorst – Dennis Verbakel
DD – 1 Elise Panhuijzen – Chloé vd Hoorn (Mierlo)
HD – 3 Quinten Flohr – Dennis Verbakel

A-klasse:
GD – 1 Manon Koets – Thijs Lodder
DD – 2 Kim vd Vorst – Manon Koets

En dan… wachten alle deelnemers van BC Bakel, alle ouders en begeleiders, vol spanning, want de uitslag van de wisselbeker is er. ‘s Ochtends werd voor de gein gezegd “we konden hem net zo goed in de auto laten staan”. En met die woorden maakten de organisatie van dit wederom zeer geslaagde toernooi bekend dat de wisselbeker inderdaad in de auto had mogen blijven staan, en dat BC Bakel de knappe prestatie heeft geleverd om de beker voor het 3e jaar op rij in de wacht te slepen. Een groot gejuich vanuit de BC Bakel hoek. Een geweldig applaus voor onze kinderen die allemaal op hun eigen manier hun steentje hebben bijgedragen om dit mooie resultaat te behalen.

Geweldig gedaan allemaal!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *