Kom kennismaken met badminton

Geplaatst door

Racket en training voor beginners zijn nu gratis!

BC Bakel biedt nu tijdelijk de mogelijkheid aan senioren (vanaf 16 jaar) om lid te worden van de club voor een proefperiode van minimaal 6 maanden, waarbij aan elk aspirant-lid een gratis badmintonracket verstrekt wordt. Naast deze tijdelijke aanbieding wordt op de woensdagavond, de vaste speelavond van de club, de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de grondbeginselen van het badmintonspel in de vorm van een training voor beginners. Deze training start op woensdag 6 september 2017 en eindigt op 22 november 2017. Deelname aan de training is niet verplicht. Naast de woensdagavond (speeltijd van 20.00 tot 22.30 uur) kan er ook op de dinsdagvoormiddag gespeeld worden in sporthal De Kolk in Bakel.

De contributie voor de proefperiode van 6 maanden (incl. gratis racket) bedraagt € 50,- en loopt tot en met 27 december 2017. Lid worden van de club zonder gebruik te maken van dit aanbod is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Aanmelding via de mail: informatie@bcbakel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *