Team B.C. Bakel wint voor 2e jaar op rij toernooi Hilvarenbeek

Geplaatst door

Zaterdag 11 maart werd voor de twintigste keer het Eksterhoeve-badmintontoernooi georganiseerd in Hilvarenbeek. In totaal waren er 24 teams vertegenwoordigd die opgesplitst werden twee verschillende klassen: de recreanten en de gevorderden. Het toernooi staat ieder jaar bekend om zijn sportieve avond met een gezellige afsluiting, onder het genot van een drankje met swingende muziek op de achtergrond en veel leuke prijzen.

Vorig jaar maakte Team Bakel het debuut bij de gevorderden en wisten meteen naar het goud te grijpen. Om de titel dit jaar te verdedigen, tekende Fanny Klerx, Karin Verstegen, Theo Verstegen en Roel Schaap present voor het toernooi. Het werd wederom een groot succes! Na een paar zeer spannende wedstrijden, bleek Team Bakel uiteindelijk net een slag te sterk voor de tegenstanders. Hiermee zegeviert BC Bakel voor het tweede jaar op rij in Hilvarenbeek.

Vanwege de goede opzet van het toernooi, het enthousiasme van de organisatie en de sportiviteit van de tegenstanders, heeft onze vereniging aangegeven graag weer aanwezig te willen zijn volgend jaar.

Wil je ook meedoen? Laat het aan ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *