Team 1 van B.C. Bakel kampioen

Geplaatst door

Team 1 (Elise Panhuijzen, Kim van de Vorst, Quinten Flohr, Dennis Verbakel en Djimmi ter Hoeven) van de junioren van B.C. Bakel speelde dit seizoen competitie in de C-klasse van de Helmonds Badminton Bond.

De eerste wedstrijd speelde ze tegen team 2 ook afkomstig van B.C. Bakel, die door team 1 verloren werd met 6 – 2, bovendien was dit hun enigste verlies partij. Van de twaalf gespeelde wedstrijden heeft team 1, 9 gewonnen, 2 gelijk en dus 1 verloren. Ze hebben 69 punten van de 96 te behalen punten. De concurrentie daarentegen, moeten nog twee wedstrijden spelen en kunnen het kampioensteam niet meer inhalen.

Het wordt nog een hevige strijd om de tweede plaats tussen B.C. Bakel 2 en Brabantia 2.

Gefeliciteerd team 1!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *