Welkom op de vernieuwde website!

Geplaatst door

Beste leden,

Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een vernieuwde website. Een site die beter past bij de vereniging van nu. Met deze website hopen wij jullie nog beter en duidelijker te kunnen informeren over het laatste nieuws met betrekking tot onze vereniging. De website is sinds oktober 2017 helemaal klaar en hier zijn wij natuurlijk apetrots op. Snuffel gerust eens rond, zo zien jullie voortaan op de beginpagina een ingevulde kalender wanneer er toernooien zijn en wanneer er competitie gespeeld moet worden. Bovendien is er een jaarkalender voor de jeugd, de recreanten en de competitiespelers.

Mochten jullie nog aan- op opmerkingen hebben, dan horen wij het natuurlijk graag!

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *