MieCon jeugd toernooi 22 oktober 2017

Geplaatst door

Zondag 22 oktober, gaven Mierlo en Con Brio de aftrap voor het toernooiseizoen. Na een weekje herfstvakantie voor de jeugd moesten ze vanochtend vroeg uit hun warme bedjes. Direct in de sporthal waren ze hun bedjes al weer vergeten en zat de sfeer er meteen goed in.

BC Bakel bracht 13 jeugdleden mee naar de sporthal in Mierlo.

In de D-klasse speelden Shania en Didi hele leuke partijtjes, zowel samen in de dubbel als alleen in de enkel.

In de C-klasse leverden we de meeste deelnemers. Het was een sterk deelnemersveld in deze klasse. Helaas had Teun in de vakantie een blessure opgelopen en moest hij zich afmelden. Wel speelden Veerle, Jenna, Luke, Jente en Ravy in deze klasse mooie wedstrijden. Vooral bij de jongens zagen we dat het allemaal erg dicht bij elkaar lag in de enkels en zagen we uitslagen die beide kanten op hadden kunnen gaan. Helaas kwam er niemand tot de finales, maar moesten ze in de halve- of kwartfinale hun meerdere erkennen in hun tegenstander.

In de B-klasse hebben we ook een aantal toppers geleverd. Beau, Kim, Elise en Quinten speelden zowel in de dubbels als in de enkels goede wedstrijden. Elise mag even extra genoemd worden, Zij haalde dit toernooi in alle 3 de onderdelen een 1e plaats. Een mooie, knappe prestatie, samen met haar partners.

Manon en Thijs speelden dit toernooi in de A-klasse. Zij kregen natuurlijk de top van de jeugd tegen. Ze lieten zien dat ze daar prima in mee kunnen draaien. Verschillende wedstrijden werden gewonnen, ook met hun dubbelpartners Kim en Quinten. Helaas niet genoeg om uiteindelijk op het erepodium te staan.

uitslagen MieCon 22-10-2017:

C-klasse

DD – 1e Jenna van Gog – Loes van Vugt (BC Gemert)

HD – 2e Jente van Neerven – Ravy Verbakel

GD – 1e Jente van Neerven – Loes van Vugt (BC Gemert)

GD – 2e Jenna van Gog – Ravy Verbakel

B-klasse

DE – 1e Elise Panhuijzen

DD – 1e Elise Panhuijzen – Chloë vd Hoorn (BC Eindhoven)

GD – 1e Elise Panhuijzen – Quinten Flohr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *