Team Bakel wint het Peeltoernooi 2017 in Deurne

Geplaatst door

Op zondag, 5 november, werd voor de twaalfde keer het Peeltoernooi gehouden bij badmintonclub De Heiakker in Deurne. Om 09:30 waren alle recreatieve spelers, in de C- en D-categorie, present in de sporthal om fanatiek een shuttle te komen slaan. Bij dit mix- en dubbeltoernooi, had BC Bakel een sterk team samengesteld: Corry Hoogendoorn, Hanneke Keijzers, Lydia Coumans, Jan Keijzers en Martien van Heugten.

Onder genot van muziek op de achtergrond, veel fruit en verse soep tijdens de lunch, wist Team Bakel zich prima staande te houden tegen de rest. Het was niet altijd even makkelijk, soms werd er geploeterd om de winnende punten binnen te halen. De onderlinge strijd was dus zeker sportief, maar ook fanatiek. Uiteindelijk heeft het zich geloond; Team Bakel is de winnaar geworden van het Peeltoernooi 2017. Proficiat Corry, Hanneke, Lydia, Jan en Martien, op naar de volgende overwinning in 2018!

Winnaars ‘Peeltoernooi 2017’

Winnaars ‘Peeltoernooi 2016’

Winnaars ‘Peeltoernooi 2015’

Winnaars ‘Peeltoernooi 2014’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *