Op naar het volgende jaar met veel sportiviteit!

Geplaatst door

Beste leden,

Woensdag, 3 januari 2018, vindt het nieuwjaarstoernooi weer plaats. Een mooie kans om het nieuwe jaar goed te beginnen. We hebben oliebollen, er zijn hapjes, jullie krijgen een consumptiebon en er zijn leuke prijzen te winnen. Maar het gaat vooral om de gezelligheid! We hopen jullie dan allemaal weer te zien. De Technische Commissie zal hierover nog een mail sturen met de verdere details.

Wij wensen jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond, sportief en blessurevrij 2018 toe. Graag willen we de Jeugdcommissie, de Technische Commissie en alle vrijwilligers speciaal bedanken voor wat ze het afgelopen jaar voor onze vereniging hebben gedaan. Jullie zijn toppers!

Graag tot aankomende woensdag en anders hopen we jullie allemaal te zien in het nieuwe jaar.

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *