Mixed jeugd toernooi zondag 4 februari 2018

Geplaatst door

Zondag 4 februari speelden een aantal jeugdleden mee op het sterk bezette toernooi in Beek en Donk, georganiseerd door Mixed. Deze keer waren we met 8 jeugdleden. 3 kinderen die zich hadden opgegeven moesten helaas verstek laten gaan wegens blessure en ziekte.

In de A-klasse hadden we een DD en HD koppel. Elise en Manon en Dennis en Thijs. Beiden lieten deze dag mooi en sterk samenspel zien. Wat resulteerden in mooie uitslagen. Ook in de enkels speelden ze alle 4 keurig mee en lieten hun weerstand goed zien. Voor Elise was het haar eerste toernooi waar ze de enkels in de A-klasse speelde. Maar ook met dit sterke deelnemersveld wist ze zich op het podium te spelen. Dennis en Manon hebben hun enkelwedstrijden ook super gespeeld, maar hadden net iets minder geluk met de loting van de poules en het schema. Thijs speelde zijn eigen spel. Rustig en beheerst liet hij zijn tegenstanders het veld zien en zijn harde smashes. Daar was niet iedereen tegen opgewassen. Thijs mocht de finale HE spelen in de A-klasse.

In de B-klasse speelde Veerle met haar “onbekende” partner de DD en ze speelde de DE. Heel erg jammer voor Veerle dat haar partner ziek was. Gelukkig kreeg Veerle wel een partner voor de DD, waar ze kranig mee gespeeld heeft. Heel erg knap hoe ze zich ondanks de tegenslag dat ze op het toernooi, pas hoorde dat haar partner ziek was, zich toch door dit toernooi geslagen heeft. Ook in de B-klasse speelden Jente en Ravy de HD en enkels. Beiden zagen een beetje op tegen hun sterke tegenstanders. Niet opgeven en hun eigen spelletje blijven spelen heeft ze deze dag mooie ervaringen opgeleverd. Tot 3x toe tegen hetzelfde koppel. Waar ze de 1e keer nog behoorlijk verloren, ging het steeds beter en werd de wedstrijd om plek 3/4 een spannende gelijk opgaande strijd, die ze verloren met 21-18, maar voor zichzelf gewonnen hebben door hun doorzettingsvermogen.

De jongste deelneemster van Bakel was Lincy. Zij speelt nog in de P-klasse. Uiteraard heeft ze inmiddels al wat ervaring opgedaan op toernooien en competitie. Dat was deze dag ook wel te zien. Samen met haar partner van Mixed, Fenna wisten ze alle dubbels vrij makkelijk te winnen. De finale in de enkel ging ook tussen deze 2 dames. Zeer gelijk opgaand, maar met de winst voor Lincy ging ze trots van de baan. En dan wachten op de prijsuitreiking om die felbegeerde bekers in ontvangst te nemen.

BC Bakel had het met deze deelnemers erg goed gedaan.

In de strijd om de wisselbeker eindigde we met slechts 8 deelnemers toch op een super mooie 3e plaats!

P-klasse:

DD – 1. Lincy van Neerven en Fenna (Mixed)
DE – 1. Lincy van Neerven

B-klasse:

HD – 4. Jente van Neerven en Ravy Verbakel

A-klasse:

DD – 2. Manon Koets en Elise Panhuijzen
DE – 3. Elise Panhuijzen
HD – 1. Dennis Verbakel en Thijs Lodder
HE – 2. Thijs Lodder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *