Succesvol Paasteamtoernooi voor de jeugd in Bakel

Geplaatst door

Het afgelopen weekend was het weer feest voor alle badmintonkids. Ruim 110 enthousiaste kinderen van diverse badmintonverenigingen uit de omgeving, lieten zich van hun beste kant zien op het jaarlijkse Paasteamtoernooi in Bakel. Onder genot van gekleurde paaseieren in de sporthal en een broodje frikandel of kroket in de kantine, werd er vanaf 9.00 uur flink gestreden om een plekje in het medailleklassement. Nadat de laatste wedstrijden er op zaten, volgde rond 18.00 de uitslag in de kantine.

Benieuwd welke jeugdhelden een prijs in de wacht hebben gesleept? Bekijk dan snel de onderstaande foto’s. De organisatie kan  tevreden terugkijken op weer een geslaagd toernooi. Alle deelnemers, supporters, andere aanwezigen en iedereen die heeft meegeholpen: ontzettend bedankt voor jullie inzet!

 

Pupillen: meisjes
Pupillen: jongens
P-klasse, 2e plaats: Mixed 3
P-klasse, 1e plaats: Bakel 7
C-klasse, 2e plaats: Phoenix 2
C-klasse, 1e plaats: Mixed 2
B-klasse, 2e plaats: Bakel 3
B-klasse, 1e plaats: Mierlo 3
A-klasse, 2e plaats: Bakel 1
A-klasse, 1e plaats: Mixed 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *