Jumbo Bakel sponsort BC Bakel met vers fruit

Geplaatst door

Wat is er nu lekkerder om na een spannende wedstrijd een heerlijk fruitstuk te eten? Even genieten van je gezonde tussendoortje en vervolgens weer fris de baan op. Daarom heeft het bestuur de afgelopen weken veel contact gehad met supermarkt Jumbo in Bakel, met als doel om de sportleden gezond te laten eten. Met trots kunnen wij bekendmaken dat BC Bakel en de Jumbo in Bakel dit seizoen de handen ineen slaan.

Tommy Grubben, filiaalmanager van de Jumbo in Bakel, heeft uitgelegd dat de Jumbo zich meer en meer wil profileren als ‘de gezonde supermarkt’ van Nederland. Vooral de jeugd is hierbij een belangrijke doelgroep. Daarom zal Jumbo Bakel acht weken lang onze club gaan sponsoren met vers fruit voor de jeugdleden.

Voortaan kunnen de jeugdleden, tijdens de pauze op woensdagavond, een heerlijke banaan of een sappige appel pakken. Met deze actie krijgen zij de voedingsstoffen binnen die zij dagelijks nodig hebben. Oftewel, gezond eten met de Schijf van Vijf.

BC Bakel bedankt Jumbo Bakel uiteraard voor deze prachtige sponsoring!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *