Bakel 6 kampioen in de I-klasse

Geplaatst door

Team 6, I-klasse:

Het team met onze jongste jeugdspelers in de competitie draaide het hele seizoen bovenaan mee in hun klasse. De I-klasse had helaas maar 4 teams. Daardoor werd er een dubbele competitie gespeeld en speelden alle teams 4x tegen elkaar. Het team van Bakel begon de competitie goed en wonnen wedstrijd na wedstrijd. Wat leerden onze spelertjes veel bij door het spelen van de competitie en de fijne trainingen. De onderlinge sfeer was goed in het team. Dat zag je terug op de baan. Maar niet alleen de Bakelse kinderen werden beter en sterker, ook de tegenstanders. Zo werden de laatste wedstrijden niet meer zo makkelijk gewonnen. Steeds vaker eindigden ze met een gelijke stand, 4-4. Met 3 punten voorsprong begonnen ze aan hun laatste competitiedag. Tegenstanders waren Phoenix en de numer 2, Hanevoet.

De eerste wedstrijd tegen Phoenix werd een gelijkspel. Hanevoet wist hun eerste wedstrijd deze ochtend te winnen met 5-3. Hiermee kwam het puntentotaal dichter bij elkaar.

Volop spanning aan het begin van de laatste wedstrijd. De onderlinge strijd om het kampioenschap.

Na 2 gemengd dubbels was de stand 1-1.

Na de heren en dames dubbel was de stand 2-2.

Bakel had nog steeds 2 punten voorsprong.

Zo begonnen we aan de enkelwedstrijden.

De eerste 2 enkels werden gewonnen door Hanevoet.

We zagen een stand van 4-2 in het voordeel van Hanevoet…..

De laatste 2 enkels werden eerlijk verdeeld. Eén voor Bakel, één voor Hanevoet. Eindstand 5-3 voor Hanevoet…..

Totaalstand, 56 punten voor Hanevoet, 56 punten voor Bakel.

Willie (HBB) aan het tellen. Het reglement er weer bij gepakt. Onderling resultaat is het eerste dat telt bij een gelijke eindstand.

Hadden we eerder deze ochtend de pech met team 2, hadden we nu het geluk met team 6! Onderling tussen Hanevoet en Bakel werd er 1x gelijk gespeeld, 1x gewonnen door Hanevoet en 2x gewonnen door Bakel. Hiermee mocht Bakel 6 gehuldigd worden als de officiële kampioen in de I-klasse. Maar…. onze felicitaties en lovende woorden over het goede spel van Hanevoet mogen zeker ook vermeld worden. Een gedeelde eerste plaats is ook kampioen!

Team 6: Thomas, Lincy, Mirthe, Eva, Roel en begeleiders Robert en Paul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *