Bakel 2 na spannende strijd 2e in de B-klasse

Geplaatst door

Team 2, B-klasse:

Het hele seizoen bovenaan meegedraaid. Voor de laatste speeldag begon stonden ze op een 3e plaats, 3 punten achter de nummer 1, Mierlo en 1 punt achter de nummer 2, Mixed.

De nummer 1 en 2, gingen de strijd onderling aan. Bakel speelde tegen het combinatieteam van Mixed/Ganzeveer. Het enige wat ons team kon doen was alle punten binnen halen. En dan afwachten op de uitslag van de tegenstanders. Bakel deed alles wat ze konden, ze wonnen de wedstrijd met 8-0. Dit betekende een eindtotaal van 55 punten.

De wedstrijd op de baan er naast was super spannend. Mierlo wilde hun punten binnen halen…. Mixed wilde hun punten binnen halen…. Gedurende de ochtend werd duidelijk dat het kampioenschap voor Mixed er niet meer in zat. Maar, hoe meer punten Mixed haalde, hoe groter de kans voor Bakel. Hun laatste wedstrijden werden gespeeld met een volle tribune en complete teams van Mierlo, Mixed en Bakel naast de banen. De uitslag werd 5-3 voor Mierlo. Eindstand 55 punten. Willie (HBB) aan het tellen. En dat was niet zo makkelijk. Map met het reglement erbij. Onderling resultaat….. 2x gelijkspel tussen Bakel en Mierlo! Dan alle sets tellen van het hele seizoen…. 120 voor Bakel, 123 voor Mierlo. Met slechts 3 sets verschil over de hele competitie moeten we Mierlo feliciteren met het kampioenschap en zijn we super trots op team 2 van BC Bakel met het prachtige resultaat wat ze dit seizoen behaald hebben. Voor BC Bakel zijn jullie ook kampioentjes!

Dit geweldige resultaat werd vastgelegd op een foto met de clubvlag!

Team 2: Alex, Hennie (begeleiding), Milou, Sandra, Quinten, Gulfam en Angela (begeleiding)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *