Kom allemaal naar het HBB Jubileumtoernooi 2018!

Geplaatst door

Op 2 september 1958 is de Helmondse Badminton Bond opgericht. Dat betekent dat dit jaar de HBB alweer 60 jaar bestaat! Zo’n jubileum willen zij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hoe kunnen zij dat anders vieren dan op zaterdag 1 september 2018 met jeugd en senioren een toernooi te spelen? Daarom hebben alle verenigingen uit de regio die zijn aangesloten bij de HBB een uitnodiging ontvangen, waaronder Bakel. Wat zou het fantastisch zijn als Bakel met een grote groep badmintonners vertegenwoordigd zou zijn. Doen jullie mee aan het Jubileumtoernooi? Zowel competitiespelers als recreanten zijn van harte welkom!

Je speelt de hele dag (van 9.00u tot ongeveer 19.00u) door diverse wedstrijden met iedere speelronde een andere partner. Hoef je niet te spelen? Dan ga je toch één van de andere activiteiten en leuke spellen ondernemen!

Deelname aan het toernooi is op individuele basis voor jong/oud, groot/klein en wel/niet HBB-lid. Neem dus gerust familie of vrienden mee om kennis te laten maken met onze geweldige sport!

Kosten voor deelname bedragen slechts €5,- per persoon, inclusief consumptie.

Inschrijven kan via: jubileum@hbbond.nl vóór uiterlijk 9 juli 2018. (Noteer naam, ervaring en geboortedatum van de spelers die willen deelnemen). Ook voor vragen is dit e-mailadres te gebruiken.

Graag tot dan op zaterdag 1 september 2018, met hopelijk veel Bakelnaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *