Succesvolle jeugd-clubkampioenschappen

Geplaatst door

Vier woensdagavonden lang is er door de jeugd gestreden om de titel en de daarbij behorende prijzen van de clubkampioenschappen 2018. Het was een vol programma, waar iedereen zich volop voor ingezet heeft. We hebben mooie, spannende en verrassende wedstrijden gezien. Maar vooral heel veel sportiviteit onder elkaar. Onze jeugd is een fijne groep, waar we als vereniging enorm trots op zijn.

We willen iedereen bedanken: de jeugd, ouders en begeleiders voor hun hulp met het tellen en begeleiden van de wedstrijden. Mede door iedereen zijn enorme inzet, zijn de clubkampioenschappen zeer geslaagd verlopen!

De uitslagen zijn als volgt:

Winnaars dubbelspel: Lincy, Jenna, Ilja, Kim, Tom (niet op de foto), Thomas (niet op de foto), Bahram en Bas
Meiden pupillen. 4e: Mirthe. 3e: Wietske- 2e: Eva (niet op de foto) – 1e: Lincy

 

 

Jongens pupillen. 2e: Thomas (niet op de foto) -1e: Roel.   Winnaars pupillen: Lincy en Roel
Dames B-klasse. 3e: Beau (niet op de foto) – 2e: Shania – 1e: Veerle
Jongens B-klasse. 3e: Teun – 2e: Jente – 1e: Ravy
Dames A-klasse. 3e: Jenna – 2e: Manon – 1e: Elise
Jongens A-klasse. 3e: Thijs (niet op de foto) – 2e: Dennis – 1e: Quinten

Tot slot werd er een bijzondere prijs uitgereikt, waar we als vereniging trots op zijn om die prijs ieder jaar aan een jeugdlid dat positief is opgevallen tijdens training, competitie en toernooitjes uit te mogen reiken. Dit jaar heeft Shania van Gog deze prijs mogen ontvangen. Een mooie waardering!

Tot slot stond er weer een heerlijke fruitmand van de Jumbo klaar, vol met bananen en heerlijke appels voor de jeugdleden. Het is nog niet bekend of Jumbo Bakel ons volgend seizoen blijft sponsoren met de fruitactie, maar als vereniging hopen wij hier natuurlijk van harte op! Fijne vakantie iedereen en tot het volgende seizoen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *