Ziezo, het zit er weer op voor iedereen!

Geplaatst door

Wat vliegt de tijd voorbij zeg. Dit seizoen konden de senioren maar liefst 44 weken lang gaan badmintonnen in Bakel. We begonnen meteen succesvol met de tijdelijke racketactie, waarbij nieuwkomers kennis mochten maken met deze prachtige sport. Het is mooi om te zien dat de actie haar vruchten heeft afgeworpen, gezien hier zeker animo voor was. Maar ook andere leuke activiteiten, uitwisselingen, teamuitjes en natuurlijk de clubkampioenschappen passeerden de revue. Bovendien werden er dit seizoen behoorlijk wat prijzen in de wacht gesleept op verschillende toernooien, uiteraard allemaal onder de trotse vlag van Bakel!

  • Peeltoernooi: 1e plaats (teammix)
  • Druten Toernooi: 1e plaats (herendubbel en damesdubbel)
  • Eksterhoeve toernooi: 1e, 2e en 3e plaats (teammix)
  • HBB Kampioenschappen: 2e plaats (gemengd dubbel) en 3e plaats (herendubbel)
  • BCV’73 Seniorentoernooi: 2e plaats (damesdubbel en herendubbel)

Woensdag 4 juli 2018 is de laatste speelavond en zullen we het seizoen afsluiten, daarna mag iedereen uitrusten en genieten van een welverdiende vakantie. Maar niet getreurd, want vanaf 21 augustus 2018 mogen we de dinsdagspelers weer hartelijk verwelkomen in de sporthal. De woensdagspelers volgen één dag later op 22 augustus 2018. Tegen die tijd zal ook de nieuwe jaarkalender van 2018/2019 online staan, dus houd de website goed in de gaten! Bij vragen kun je altijd terecht bij het bestuur.

Verder willen wij alle leden onwijs bedanken voor het prachtige seizoen. Met de nodige hobbels en kuilen, kunnen we zeker terugkijken naar veel leuke en vooral sportieve wedstrijden. We kunnen alvast beloven dat er – in het nieuwe seizoen van 2018/2019 – een aantal verrassingen op de planning staan voor jullie. Tot die tijd verklappen wij nog niets, maar wij zullen sowieso de leukste badmintonclub uit de regio blijven – houdoe!

Een aantal winnaars van de clubkampioenschappen 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *