Kom naar het BC Bakel Avondtoernooi 2018

Geplaatst door

De technische commissie en het bestuur hebben de handen ineen geslagen, om dit seizoen voor het eerst een Avondtoernooi te organiseren op zaterdag 24 november 2018, waarbij gezelligheid voorop staat. Naast de seniorenleden van Bakel, mogen ook de seniorenleden van Gemert, en de jeugdleden uit de A- en B-klasse meedoen aan het toernooi! Dit staat er voor jullie op het programma:

  • Het toernooi is op basis van teamindeling;
  • Aanvang is 19.30 uur, we beginnen stipt om 20.00;
  • Naast badmintonnen zijn er diverse spellen in de feestkantine;
  • Er wordt gespeeld tot 24.00 uur, daarna volgt de afterparty;
  • Voor de afterparty geven wij consumptiebonnen weg;
  • Snacks, swingende muziek en leuke prijsjes!

Kom dus van die bank af en doe gezellig mee! Aanmelden kan tot 15 oktober 2018 via de mail, WhatsApp (zie poster) of het aanmeldingsformulier in de sporthal. De organisatie moet ervan op aan kunnen dat de leden die zich aanmelden, ook daadwerkelijk gaan deelnemen. Indien je verhinderd bent, laat het dan even weten aan ons.

Graag tot dan!


Leden uit Bakel mogen gratis deelnemen. Voor leden uit Gemert vragen wij een kleine vergoeding van €5,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *