We zijn weer begonnen (en de prijsuitslag!)

Geplaatst door

Dag allemaal! Het nieuwe seizoen staat voor de deur en iedereen mag het luie zweet er weer uit sporten. Voor de meesten zal het badminton ongetwijfeld op een lager pitje hebben gestaan tijdens de vakantie, maar dat wil niet zeggen dat alles heeft stilgelegen. Achter de schermen is er hard gewerkt om de nodige voorbereidingen te treffen voor het komende seizoen. Daarom willen wij graag deze volgende punten onder de aandacht brengen:

– Zo staat de jaarkalender voor de jeugd, de recreanten en de competitiespelers nu online. Let op, er kunnen natuurlijk tussentijdse wijzigingen plaatsvinden op de jaarkalender. Dit zullen wij ruim op voorhand aangeven aan iedereen. Naast de jaarkalender, zijn ook alle activiteiten (clubdag, laddercompetitie en toernooien) weer bijgehouden. Ook het competitieprogramma voor de jeugd en senioren kunnen jullie allemaal terugvinden op de website. Vragen en tips zijn uiteraard welkom.

– BC Bakel is altijd een voorstander geweest om een uitwisseling te plannen met andere vereniging. Zo hadden wij het afgelopen seizoen nog een geslaagde uitwisseling geregeld met BV Dommelen. Hiermee is besloten dat er meer uitwisselingen op het programma staan, daarom zijn de handen ineengeslagen met BC Gemert. In totaal zal BC Bakel vijf keer op bezoek gaan bij Gemert (1 oktober, 3 december, 4 februari, 1 april en 3 juni) en komt BC Gemert vijf keer op bezoek bij ons (5 september, 7 november, 9 januari, 13 maart en 1 mei).

– Zoals jullie allemaal weten, heeft JUMBO Bakel het afgelopen seizoen ons gesponsord met vers fruit voor de jeugdleden. Tijdens de zomervakantie zijn er gesprekken geweest en uiteindelijk heeft JUMBO Bakel aangegeven dat zij graag willen doorgaan met de fruitactie. Dit houdt in dat er vanaf 22 augustus 2018 t/m 3 juli 2019 wekelijks verse appelen en bananen worden gesponsord. Fantastisch nieuws dus, dankjewel JUMBO!

– Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. Dat betekent dat dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Daarom hebben wij een aantal zaken moeten regelen om te kunnen voldoen aan de AVG-wet. Deze week worden de laatste puntjes op de i gezet, zodat wij altijd aan de meest recente wet- en regelgeving voldoen. Hierover krijgen jullie binnenkort nog een brief van ons.

Tot slot hebben wij het leukste nieuws voor het laatst bewaard, namelijk de uitslag van de prijsvraag! Het is leuk om te zien dat er enthousiast is meegedacht, dat was natuurlijk ook de bedoeling. Om er zeker van te zijn dat er geen fouten zijn gemaakt, is de uitslag meerdere keren gecontroleerd. Wij kunnen officieel mededelen dat de leeftijd van alle jeugdleden samen opgeteld 494 jaar is. De senioren doen er nog eens een flinke schep bovenop, want daar zijn de leeftijden samen opgeteld namelijk 3094 jaar. Bij elkaar opgeteld kunnen wij vaststellen dat BC Bakel maar liefst 3588 jaar is! Met deze uitslag mogen wij de volgende twee winnaars bekend maken:

  • Karin Lenssen (BC Bakel), je zat er 302 jaar vandaan (3890 jaar)
  • Karin Tholen (BCV’73 uit Valkenswaard), je zat er 255 jaar vandaan (3333 jaar)

Jullie winnen een sportieve ijshanddoek van Dunlop, deze prijs zal snel jullie kant opkomen. Gefeliciteerd!

Met deze positieve afsluiter, willen wij iedereen een gezellig, sportief en vooral blessurevrij seizoen toewensen. Graag tot snel allemaal in de sporthal!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *