UPDATE: Het dak gaat eraf bij de HBB met een Pubquiz

Geplaatst door

Hallo allemaal,

Nee, ik ga niet het hele liedje van “De Luizenmoeder” opschrijven, maar dat is wellicht wel één van de dingen die we jullie gaan vragen bij de spetterende

HBB PUBQUIZ

In het kader van het 60-jarig jubileum van de HBB wilden we, naast het toernooi, ook een sociale activiteit organiseren en zeg nou zelf, wat is er socialer dan een goede, competitieve pubquiz?

Deze quiz zal gehouden worden op zaterdag 9 februari 2019 in Wijkhuis de Geseldonk: Cederhoutstraat 44 in Helmond. De inloop is vanaf 19.30 uur en we zullen om klokslag 20.00 uur starten met de quiz. Deze quiz zal gepresenteerd worden door het ongeëvenaarde duo STEUN en KREUN en zal onder toeziend oog van onze jury plaatsvinden. Inmiddels hebben al twee teams uit Bakel zich ingeschreven!

Zijn er dan nog voorwaarden? Jazeker:

  • Je team bestaat uit maximaal 5 personen en minimaal 16 jaar;
  • We hebben plek voor maximaal 50 teams, dus vol=vol;
  • Publiek is toegestaan, mits er plek in de zaal is;
  • De kosten zijn €15,- per team, maar bij binnenkomst krijg je 5 consumpties!

Zorg bij de inschrijving dat we de teamnaam weten en de contactgegevens van de captain. Je inschrijving is pas compleet na betaling van de €15,- op rekeningnummer NL25 RABO 0330 2791 73 t.n.v. Helmondse Badminton Bond. Zorg er wel voor dat bij de omschrijving staat PUBQUIZ <teamnaam>. Dat is wel zo handig voor ons.

Gebruik deze link om je team in te schrijven!

Tot snel!

De jubileumcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *