Deze uitwisselingen komen er nog allemaal aan

Geplaatst door

Het zal niemand ontgaan zijn dat onze vereniging dit seizoen een maandelijkse uitwisseling gepland heeft staan met BC Gemert. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij speciaal voor jullie een handig overzichtje met alle speeldatums. Wellicht handig voor in de agenda!

[wp_table id=3100/]

Tot slot kunnen wij alvast mededelen dat er verder dit seizoen ook nog een uitwisseling gepland staat met BC Mixed uit Beek en Donk. Op woensdag 12 december 2018 zullen zij bij ons op bezoek komen voor een gezellig en sportief avondje badminton, waarbij de avond zal worden afgesloten met een drankje in de kantine. Tot slot zullen wij in 2019 nog worden uitgenodigd door Mixed. Als hiervoor een datum vastgelegd is, zal iedereen natuurlijk op de hoogte worden gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *