Het was een zeer geslaagd Avondtoernooi in Bakel

Geplaatst door

Op zaterdag 24 november 2018 hebben onze leden en de leden van BC Gemert samen deelgenomen aan het Avondtoernooi in Bakel, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop stond. Op het drukke avondprogramma waren niet alleen wedstrijden gepland, maar stonden er ook diverse spellen in de feestkantine klaar. Omdat iedereen punten kon scoren bij elk onderdeel van de avond, waren alle sporters zeer gemotiveerd om voor de winst te gaan! Vanaf 19.30 uur gingen de deuren van de sportzaal open.

Nadat iedereen welkom werd geheten in de versierde sporthal, ging het toernooi officieel om 20.00 uur van start en werden de 32 sporters ingedeeld in acht teams. De 24 deelnemende leden uit Bakel en de 8 deelnemende leden uit Gemert lieten allemaal zien wat zij in huis hadden, gezien de fanatieke wedstrijden die gespeeld werden. Na een uurtje hard zwoegen op de baan, mocht iedereen – onder genot van pepernoten en drank – richting de feestkantine gaan om een aantal spellen tegen elkaar te spelen. Naast het sjoelen en darten, was vooral bierpong een kostelijk onderdeel van het spelprogramma. Bovendien stonden er ook nog twee grote pingpongtafels in de sporthal. Speelplezier gegarandeerd!

Na een kleine break ging iedereen zich klaarmaken om 22.00 uur voor de tweede en laatste ronde, waarbij er opnieuw spannende rally’s gespeeld werden. Doordat elk team zowel had gewonnen als verloren, zou de einduitslag tot het laatste moment spannend blijven. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, volgde het laatste onderdeel van de avond en gingen de fanatiekelingen nog een paar spelrondes tegen elkaar opnemen. Hierna kwam de organisatie met de einduitslag, de top 3 zag er als volgt uit:

  • 3e plaats met 13 punten: Daisy Martens, Karin Lenssen / Remco Rops, Marie-José van Neerven en Mark Thijs.
  • 2e plaats met 14 punten: Angela Zijlmans, Jente van Neerven, Perry Verbakel en Sandra van Ojen.
  • 1e plaats met 15 punten: Hennie van Ojen, Lisette van de Ligt, Ronny de Haas en Theo Raijmakers.

Gezelligheid is creativiteit, daarom besloot de organisatie dat alle deelnemers vier consumptiebonnen kregen voor de after party en werd er uiteraard getrakteerd op bittergarnituur. Met veel feestmuziek op de achtergrond kan de organisatie terugkijken naar een fantastisch en geslaagd avondtoernooi!

Bekijk hier alle foto’s van het avondtoernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *