Succesvol Jeugdtoernooi bij BC Mixed

Geplaatst door

Op zondag 27 januari 2019 waren er zes jeugdspelers van BC Bakel die deelnamen aan het jeugdtoernooi van BC Mixed. Er werden deze dag enkelspel en dubbelspel gespeeld. Iedereen was ingedeeld in een poule.

  • In de A-klasse eindigde Quinten als eerste in zijn poule. Uiteindelijk speelde hij om een plaats in de halve finale. Manon speelde in dezelfde klasse keurig bij de laatste vier. Zij speelde uiteindelijk om een plaats in de finale.
  • De dubbels in de A-klasse werden (deels) gemengd; dames en heren. Dennis en Quinten eindigde in hun poule als tweede, en Kim en Manon in de andere A-poule als derde. Na de splitsing speelden de jongens nog een aantal wedstrijden en uiteindelijk speelden zij om plaats in de halve finale. De dames speelden nogmaals in een poule en daarna om een plaats in de finale.
  • In de B-klasse gingen zowel Jente als Ravy door na hun poule wedstrijden. Daarna volgde een afvalsysteem wat ze allebei doorstonden tot de halve finale. Ravy won deze en ging spelen voor een plaats in de finale. Jente speelde voor plaats in de halve finale. In de dubbels speelden deze jongens ook in een poule, de start was moeizaam. Uiteindelijk speelden ze voor plaats in de halve finale.

De aanwezige supporters zagen op deze dag veel spannende wedstrijden. We hebben weer gezien dat onze Bakelse leden prima meedraaiden in de top van hun klasse.

Uitslagen A-klasse.
DD 1e plaats: Manon Koets + Kim vd Vorst
HD 4e plaats: Quinten Flohr + Dennis Verbakel
DE 2e plaats: Manon Koets
HE 4e plaats: Quinten Flohr

Uitslagen B-klasse.
HD 3e plaats: Jente van Neerven + Ravy Verbakel
HE 2e plaats: Ravy Verbakel
HE 3e plaats: Jente van Neerven

In de strijd om de wisselbeker eindigde BC Bakel met deze zes deelnemers op een mooie 3e plaats! Uiteraard willen wij BC Mixed bedanken voor het leuke toernooi dat zij georganiseerd hebben voor de jeugd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *