BC Bakel in de prijzen bij Start-Best Toernooi 2019

Geplaatst door

2019 is amper begonnen, of BC Bakel is al in de prijzen gevallen. Op zaterdag 5 januari deden Dennis Verbakel en Quinten Flohr mee aan het Start-Best Toernooi in Best. Beiden hadden zich ingeschreven voor de onderdelen herendubbel U17 en herenenkel U17, en wisten in de hoogste jeugdklasse een fantastische prestatie binnen te halen.

Gedurende de wedstrijden werd er met nylon shuttles gespeeld en daar wisten de heren veel raad mee. Zij wisten zich prima staande te houden en dat leverde uiteindelijk drie uitstekende overwinningen op. Hiermee werden zij de winnaar in de poule van herendubbel U17.

Daarnaast moesten Dennis en Quinten ook flink aan de bak bij de herenenkel. Quinten was ingedeeld in Groep A en bezegelde zijn twee partijen met een overwinning. Dennis zat in Groep B en ook hij wist de twee partijen op zijn naam te zetten. Omdat de winnaar uit Groep A en Groep B tegen elkaar moesten strijden, kregen we een Bakelse eindfinale te zien. Dit resulteerde in een driesetter die werd gewonnen door Quinten, met een miniem verschil tegen Dennis: 21-16 / 16-21 / 21-19.

BC Bakel feliciteert Quinten en Dennis met dit geweldig resultaat! Ze zullen het plezier in het badmintonnen zeker niet verliezen, top gedaan heren. Op naar de senioren! 😉

Update: Het artikel is inmiddels ook te lezen in het Gemerts Nieuwsblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *