Twee Bakel-teams bij de HBB Jubileum Pubquiz

Geplaatst door

Amper één week voor Carnaval werd op zaterdagavond, 9 februari 2019, de grote HBB Jubileum Pubquiz georganiseerd in Mierlo-Hout. 33 fanatieke teams hadden zich ingeschreven voor de pubquiz en gingen allemaal strijden om die felbegeerde eerste plek. De presentatie werd in goede banen geleid door duo Steun (Bas Buiter) & Kreun (Roel Schaap). Kort samengevat werd het een dolle avond!

Twee teams uit Bakel tekende present voor deelname aan de Pubquiz.

  • Dolle Mina’s: Daisy, Karin, Lauren, Mandy en Tim
  • Whiskypedia: Denise, José, Manon, Nick en Thijs
Team Dolle Mina’s (© HBB)
Team Whiskypedia (© HBB)

Alhoewel de teams niet in de prijzen wisten te vallen, was de sfeer er niet zeker minder om! De 100 vragen waren vaak lastig en bij de audiofragmenten moest iedereen de oren spitsen. De winnaar was uiteindelijk BC Avondrood en kreeg een grote beker als aandenken.

Benieuwd naar de opkomst van presentatieduo Steun & Keun en alle foto’s? Bekijk ze hier!

Presentatieduo Steun & Kreun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *